Uploaded image for project: 'Infrastructure'
  1. Infrastructure
  2. INFRA-20911

Build bot email not coming through builds@lucenenet.apache.org

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Task
    • Status: Waiting for Infra
    • Priority: Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Mailing Lists
    • Labels:
      None
    • Project:
      Lucene.net

      Description

      I have confirmed the mailing list builds@lucenenet.apache.org is set up and as a subscriber, email from my address shad@shadstorhaug.com is coming through.

      https://lists.apache.org/list.html?builds@lucenenet.apache.org

      However, our build environment is sending email from azuredevops@microsoft.com, and that email is not being accepted by the mailing list.

      I have tried the instructions to set up a bot on the mailing list as [described here|https://infra.apache.org/mailing-list-moderation.html#allowing_posts], received the ezmlm mail with the correct address azuredevops@microsoft.com, and have replied. However, I am still neither able to get azuredevops@microsoft.com subscribed to the mailing list or receive email in the mailing list from it.

      What else needs to be done to set it up so azuredevops@microsoft.com can send email to the list?

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              gmcdonald Gavin McDonald
              Reporter:
              nightowl888 Shad Storhaug
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: