Uploaded image for project: 'Hive'
  1. Hive
  2. HIVE-12943

Use default doesnot work in Hive 1.2.1

Log workAgile BoardRank to TopRank to BottomVotersWatch issueWatchersCreate sub-taskConvert to sub-taskMoveLinkCloneLabelsUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    Description

      "USE Default" does not work with the latest hive 1.2.1
      The message is
      "
      Cannot recognize input near 'default' '<EOF>' '<EOF>' in switch database statement; line 1 pos 4
      NoViableAltException(81@[])
      at org.apache.hadoop.hive.ql.parse.HiveParser_IdentifiersParser.identifier(HiveParser_IdentifiersParser.java:11577)
      at org.apache.hadoop.hive.ql.parse.HiveParser.identifier(HiveParser.java:46055)
      "

      Attachments

        1. HIVE-12943.patch
          2 kB
          Kashish Jain

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            Unassigned Unassigned Assign to me
            kasjain Kashish Jain
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            5 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Time Tracking

              Estimated:
              Original Estimate - Not Specified
              Not Specified
              Remaining:
              Remaining Estimate - 0h
              0h
              Logged:
              Time Spent - 20m
              20m

              Issue deployment