Uploaded image for project: 'HBase'
  1. HBase
  2. HBASE-7301

Force ipv4 for unit tests

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 0.94.4, 0.95.0
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Hadoop Flags:
      Reviewed

      Description

      These two tests are failing when I run them locally:

      Failed tests: testMultiSlaveReplication(org.apache.hadoop.hbase.replication.TestMultiSlaveReplication): Waited too much time for put replication
      testCyclicReplication(org.apache.hadoop.hbase.replication.TestMasterReplication): Waited too much time for put replication
      testSimplePutDelete(org.apache.hadoop.hbase.replication.TestMasterReplication): Waited too much time for put replication

      The TestMasterReplication is NPE'ing

      Mighty JD said he'd take a looksee.

        Attachments

        1. HBASE-7301.patch
          0.6 kB
          Jean-Daniel Cryans
        2. HBASE-7301.094.txt
          0.6 kB
          Michael Stack

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                jdcryans Jean-Daniel Cryans
                Reporter:
                stack Michael Stack
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                6 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: