Uploaded image for project: 'Geronimo'
  1. Geronimo
  2. GERONIMO-477

Deployer should not auto-connect if not asked to

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.0-M4
    • Fix Version/s: 1.0
    • Component/s: deployment
    • Labels:
      None

      Description

      Before dropping back to offline mode, the new deployer tries to auto-connect to a server running on the local machine. Since this feature was added I have run into a problem where it is connecting to the wrong server. For example, the Geronimo build will just hang during assembly if there is another server running in the background.

      There has been talk about splitting the online and offline functions into two tools; if this is done I don't think this will continue to be an issue as the online one could try and connect but the offline one which is used during the build won't.

      If we stick with one tool them I think we should add a --offline option that stops the deployer from trying to connect. It seems to me that one tool approach is getting confusing.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                ammulder Aaron Mulder
                Reporter:
                jboynes Jeremy Boynes
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: