Forrest
  1. Forrest
  2. FOR-147

linkrewriting not done for aggregate pages

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Open
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 0.6
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Core operations
    • Labels:
      None

      Description

      site: and ext: links are not rewritten for site.html or site.pdf

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Johannes Schaefer added a comment -
          see also FOR-211
          Show
          Johannes Schaefer added a comment - see also FOR-211
          Hide
          Dave Brondsema added a comment -
          I began attacking the problem from the standpoint of unique IDs (used in internal target links). This patch is my work using the site.xml node names as the basis for the IDs. However that doesn't work because regular (e.g. "somedir/x.html") links can't be handled that way, and site: links only work if they start at the root. My next attempt will be unique ids based on file name, and a new linkrewriter that will take site: links and turn them into internal target links.

          In short, this was one failed attempt and I want to keep the patch here for later reference if necessary.
          Show
          Dave Brondsema added a comment - I began attacking the problem from the standpoint of unique IDs (used in internal target links). This patch is my work using the site.xml node names as the basis for the IDs. However that doesn't work because regular (e.g. "somedir/x.html") links can't be handled that way, and site: links only work if they start at the root. My next attempt will be unique ids based on file name, and a new linkrewriter that will take site: links and turn them into internal target links. In short, this was one failed attempt and I want to keep the patch here for later reference if necessary.
          Hide
          Johannes Schaefer added a comment -
          This might be related to this issue:
          in the single-page PDFs <figure> and <img> are treated identically. In the aggregate PDF although <figure>s simply vanish whereas <img>s are still there.
          Show
          Johannes Schaefer added a comment - This might be related to this issue: in the single-page PDFs <figure> and <img> are treated identically. In the aggregate PDF although <figure>s simply vanish whereas <img>s are still there.
          Hide
          Nicola Ken Barozzi added a comment -
          This is set to be resolved by 0.7, but if a working patch is submitted it may be put in 0.6.
          Show
          Nicola Ken Barozzi added a comment - This is set to be resolved by 0.7, but if a working patch is submitted it may be put in 0.6.
          Hide
          Juan Jose Pablos added a comment -
          Seem to be duplicated...
          Show
          Juan Jose Pablos added a comment - Seem to be duplicated...
          Hide
          David Crossley added a comment -
          Patch was missing. Now retrieved it from our old Jira at issues.cocoondev.org
          Show
          David Crossley added a comment - Patch was missing. Now retrieved it from our old Jira at issues.cocoondev.org

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Dave Brondsema
            • Votes:
              2 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:

                Development