Uploaded image for project: 'Flume'
  1. Flume
  2. FLUME-1039

Vlingo physical node name not the same as hostname output (extra . in name) which makes it hard to auto-install

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 0.9.4
    • Fix Version/s: 0.9.5
    • Component/s: Docs, Node
    • Labels:
      None
    • Environment:

      CentOS Linux

      Description

      When we installed a node on a host named app16-perf.qa.ourcompany.com, Flume decided the node name was app16-perf.qa..ourcompany.com. Note the extra period. We are completely unclear why this happened.

      Even worse, however, is that it is unclear in the documentation how to override the default physical node name in the configuration. Where does that go, exactly?

      Without either a fix to this (so that the default physical node name is precisely as the documentation says it is, the output of the "hostname" command) or a way to configure this parameter in the flume-site.xml file, we are kind of hosed with auto-deploying flume agents on our servers.

      It's possible I missed something in the documentation - I looked for the word "hostname" and did not find anything covering this in the User Guide.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              thomasoa Thomas Andrews
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: