Uploaded image for project: 'Apache Flex'
  1. Apache Flex
  2. FLEX-26791

Spark Image inconsistent with handling of empty string as source

VotersWatch issueWatchersLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Later
    • Affects Version/s: Adobe Flex SDK Previous
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Spark: Image
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Affected OS(s): All OS Platforms
      Language Found: English

      Description

      Steps to reproduce:
      1. Run the following program

      <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
      <s:Application xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009"
      xmlns:s="library://ns.adobe.com/flex/spark"
      xmlns:mx="library://ns.adobe.com/flex/mx">
      <s:BitmapImage y="10" source=""/>
      <s:Image y="50" source=""/>
      <mx:Image y="90" source=""/>
      <s:Image y="130">
      <s:source>
      <s:MultiDPIBitmapSource source160dpi=""/>
      </s:source>
      </s:Image>
      </s:Application>

      Actual Results:
      The Spark Image show the "missing" image. All other images are blank.

      Expected Results:
      Classes should be consistent in their handling of source=""
      Spark Image should probably treat source="" as having no source rather than a missing source.

      Workaround (if any):

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              adobejira Adobe JIRA
              Reporter:
              adobejira Adobe JIRA

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Issue deployment