Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.0.0-M1 (2.0.0.v20120111), 2.0.0-M2 (2.0.0.v20120127)
    • Component/s: studio-ldapbrowser
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Linux x86_64; Linux x86

      Description

      The Image Editor does work correctly.

      In the version 2.0.0-M1, if the jpegphoto is handled using image editor, the ldap browser shows "invalid image" and the size is nearly as twice big as original.

      Thank you for correction to at least the same functionality as in version 1.5.3.

      Regards,

      Robert Wolf.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Pierre-Arnaud Marcelot added a comment -

          Closing the issue as version 2.0.0-M3 has been released now.

          Show
          Pierre-Arnaud Marcelot added a comment - Closing the issue as version 2.0.0-M3 has been released now.
          Show
          Pierre-Arnaud Marcelot added a comment - Fixed again at revisions 1245604 & 1245610. http://svn.apache.org/viewvc?rev=1245604&view=rev http://svn.apache.org/viewvc?rev=1245610&view=rev
          Hide
          Pierre-Arnaud Marcelot added a comment -

          Reopened since DIRAPI-78 (Binary attributes are not correctly recognized and are retrieved with data corruption) has been reoponed.

          Show
          Pierre-Arnaud Marcelot added a comment - Reopened since DIRAPI-78 (Binary attributes are not correctly recognized and are retrieved with data corruption) has been reoponed.
          Hide
          Pierre-Arnaud Marcelot added a comment -

          Robert,

          I created a separate issue for the display issues in the Image Editor.

          See DIRSTUDIO-775 (Display issues in Image Editor).

          Show
          Pierre-Arnaud Marcelot added a comment - Robert, I created a separate issue for the display issues in the Image Editor. See DIRSTUDIO-775 (Display issues in Image Editor).
          Hide
          Pierre-Arnaud Marcelot added a comment -
          Show
          Pierre-Arnaud Marcelot added a comment - Fixed at revision 1243518. http://svn.apache.org/viewvc?rev=1243518&view=rev
          Hide
          Pierre-Arnaud Marcelot added a comment -

          Hi Robert,

          Thanks to your report we've identified a critical bug in the Apache Directory LDAP API which is used by Studio 2.0.0-M1. The attribute jpegPhoto is not correctly recognized as a binary attribute and the byte array we're getting for the image is corrupted (containing extra bytes in the beginning).

          We are working on fixing this issue and we will deliver a new milestone version of Studio when this is fixed.

          In the meantime, the workaround is to switch back to JNDI Network Provider in the connection settings (or the global settings in the preferences).

          We will also investigate the image resizing weirdness.

          Show
          Pierre-Arnaud Marcelot added a comment - Hi Robert, Thanks to your report we've identified a critical bug in the Apache Directory LDAP API which is used by Studio 2.0.0-M1. The attribute jpegPhoto is not correctly recognized as a binary attribute and the byte array we're getting for the image is corrupted (containing extra bytes in the beginning). We are working on fixing this issue and we will deliver a new milestone version of Studio when this is fixed. In the meantime, the workaround is to switch back to JNDI Network Provider in the connection settings (or the global settings in the preferences). We will also investigate the image resizing weirdness.

            People

            • Assignee:
              Pierre-Arnaud Marcelot
              Reporter:
              Robert Wolf
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Development