Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.5.2
    • Fix Version/s: 1.5.3
    • Component/s: studio-ldapbrowser
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Ubuntu 9.1, running the real SUN JRE (1.6.0_18) on an x86/i686 platform

      Description

      I've been running DirectoryStudio version 1.3.0 for ages now and just recently downloaded and installed 1.5.2. But I found that when I searched for some records, selected one, then selected one or more attributes in the Entry editor, selected another record and tried to paste those attributes, it appears to work - the GUI shows the new attributes but no change is actually made to the LDAP record. If I press F5 to refresh the record the newly pasted attribute/value pair disappear.

      I'll try to track down the specific release where the bug starts to appear.

        Activity

        Brent Bice created issue -
        Stefan Seelmann made changes -
        Field Original Value New Value
        Fix Version/s 1.5.3 [ 12314458 ]
        Stefan Seelmann made changes -
        Assignee Stefan Seelmann [ seelmann ]
        Stefan Seelmann made changes -
        Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
        Resolution Fixed [ 1 ]
        Pierre-Arnaud Marcelot made changes -
        Component/s studio-ldapbrowser [ 12311538 ]
        Pierre-Arnaud Marcelot made changes -
        Status Resolved [ 5 ] Closed [ 6 ]

          People

          • Assignee:
            Stefan Seelmann
            Reporter:
            Brent Bice
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development