Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.1.0
    • Fix Version/s: 1.2.0
    • Component/s: studio-connection
    • Labels:
      None
    • Environment:
      x86 Debian lenny, Eclipse 3.2

      Description

      Same setup as DIRSTUDIO-233, however now when connecting to the server I get a dialog box "Please select a connection to handle referral ..." with the two servers I have defined. Neither OK nor Cancel closes the window, closing it using the window manager leave the "Operation in progress..." dialog up, with the status "Fetched 1 entry". Selecting Run in Background just causes it to hang, and Cancel obviously cancels it. After either, the LDAP stuff shows busy cursors, and eclipse doesn't exit - I get the confirmation box, but it just sits there after I dismiss it.

      Sometimes I get a non-specific "Error" dialog, and I think I saw a "An error has occurred, check the log" dialog.

        Activity

        Transition Time In Source Status Execution Times Last Executer Last Execution Date
        Open Open Resolved Resolved
        30d 2h 34m 1 Stefan Seelmann 13/Jul/08 20:28
        Resolved Resolved Closed Closed
        44d 13h 10m 1 Pierre-Arnaud Marcelot 27/Aug/08 09:38
        Pierre-Arnaud Marcelot made changes -
        Status Resolved [ 5 ] Closed [ 6 ]
        Hide
        Pierre-Arnaud Marcelot added a comment -

        Apache Directory Studio 1.2.0 has now been released.

        Let's clean Jira and close this issue.

        Show
        Pierre-Arnaud Marcelot added a comment - Apache Directory Studio 1.2.0 has now been released. Let's clean Jira and close this issue.
        Stefan Seelmann made changes -
        Resolution Fixed [ 1 ]
        Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
        Hide
        Stefan Seelmann added a comment -

        Fixed some issues with referrals and added some tests: http://svn.apache.org/viewvc?rev=676357&view=rev

        Please note that your problem could also occur because you use Eclipse 3.2, however Studio requires Eclipse 3.3. Please try Studio 1.2.0, that should be released in the next view days.

        Show
        Stefan Seelmann added a comment - Fixed some issues with referrals and added some tests: http://svn.apache.org/viewvc?rev=676357&view=rev Please note that your problem could also occur because you use Eclipse 3.2, however Studio requires Eclipse 3.3. Please try Studio 1.2.0, that should be released in the next view days.
        Stefan Seelmann made changes -
        Field Original Value New Value
        Assignee Stefan Seelmann [ seelmann ]
        Fix Version/s 1.2.0 [ 12312851 ]
        James Andrewartha created issue -

          People

          • Assignee:
            Stefan Seelmann
            Reporter:
            James Andrewartha
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development