Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      Installed "Apache Directory Studio LDAP Browser 2.0.0.v20130628" on STS 3.6.2 ( Platform: Eclipse Luna SR1 (4.4.1) ) on centos65.

      STS opens up without any issues. I can't get to open the LDAP perspective. I tried opening STS with -clean, -refresh. However, no luck. I see the following on osgi console -

      94 INSTALLED org.apache.directory.studio.ldapbrowser.common_2.0.0.v20130628
      95 INSTALLED org.apache.directory.studio.ldapbrowser.core_2.0.0.v20130628

      org.apache.directory.studio.ldapbrowser.core [osgi.identity; osgi.identity="org.apache.directory.studio.ldapbrowser.core"; type="osgi.bundle"; version:Version="2.0.0.v20130628"; singleton:="true"]
      require: (&(osgi.wiring.bundle=org.xpp3.xpp3)(bundle-version>=1.1.4.c))

      provide: osgi.wiring.bundle: org.xpp3.xpp3
      org.xpp3.xpp3 [osgi.identity; osgi.identity="org.xpp3.xpp3"; type="osgi.bundle"; version:Version="1.1.4.c"]

      Chain 2:
      org.apache.directory.studio.ldapbrowser.core [osgi.identity; osgi.identity="org.apache.directo

        Attachments

        1. Diag.txt
          6 kB
          Swagata Roy

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              sroy Swagata Roy
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: