Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.0.0-M22
    • Fix Version/s: 2.0.0-M23
    • Component/s: ldap
    • Labels:
    • Environment:
      CentOS7 x64

      Description

      Just installed the .rpm vM22 on Centos7 x64. After I edit '/var/lib/apacheds-2.0.0_M22/default/conf/wrapper-instance.conf' with the patch to my java7 jre, I cannot get ApacheDS to start.

      at the terminal I will run '/etc/init.d/apacheds-2.0.0_M22-default start' which tells me that is 'Starting ApacheDS' but then I check on the status and it is not running and port 10389 is not open.

      The 'wrapper.log' from '/var/lib/apacheds-2.0.0_M22/default/log' shows:

      STATUS | wrapper | 2016/07/13 14:41:23 | --> Wrapper Started as Daemon
      WARN | wrapper | 2016/07/13 14:41:23 | The value of property 'wrapper.java.additional.6', '%REPAIR_COMMAND%' is not a valid argument to the jvm. Skipping.
      STATUS | wrapper | 2016/07/13 14:41:23 | Launching a JVM...
      ERROR | wrapper | 2016/07/13 14:41:23 | JVM exited while loading the application.
      INFO | jvm 1 | 2016/07/13 14:41:23 | Error: Could not find or load main class
      FATAL | wrapper | 2016/07/13 14:41:23 | There were 1 failed launches in a row, each lasting less than 300 seconds. Giving up.
      FATAL | wrapper | 2016/07/13 14:41:23 | There may be a configuration problem: please check the logs.
      STATUS | wrapper | 2016/07/13 14:41:23 | <-- Wrapper Stopped
      STATUS | wrapper | 2016/07/13 14:53:27 | --> Wrapper Started as Daemon
      WARN | wrapper | 2016/07/13 14:53:27 | The value of property 'wrapper.java.additional.6', '%REPAIR_COMMAND%' is not a valid argument to the jvm. Skipping.
      STATUS | wrapper | 2016/07/13 14:53:27 | Launching a JVM...
      ERROR | wrapper | 2016/07/13 14:53:30 | JVM exited while loading the application.
      INFO | jvm 1 | 2016/07/13 14:53:30 | Error: Could not find or load main class
      FATAL | wrapper | 2016/07/13 14:53:30 | There were 1 failed launches in a row, each lasting less than 300 seconds. Giving up.
      FATAL | wrapper | 2016/07/13 14:53:30 | There may be a configuration problem: please check the logs.
      STATUS | wrapper | 2016/07/13 14:53:30 | <-- Wrapper Stopped

      what am I doing wrong here?

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              docjay Jamie Henning
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: