Directory ApacheDS
  1. Directory ApacheDS
  2. DIRSERVER-1409

Buffer underrun while connecting to Apache DS

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 1.0.2
    • Fix Version/s: 1.0.3
    • Component/s: core
    • Labels:
      None
    • Environment:
      chrooted environment, Slackware 12.1.0 (32bit), JRE 1.5.0_19, tighten file permissions

      Description

      ApacheDS run's well for some time, but suddenly does not allow new connections!
      Connecting via telnet does open the connection, but that's it.
      Apache Studio does start initiating the connection, but cannot establish one.
      The following is logged:

      [08:49:53] DEBUG [org.apache.directory.server.ldap.LdapProtocolProvider$LdapProtocolHandler] - [/192.168.255.31:4709] doHandshake()
      [08:49:53] DEBUG [org.apache.directory.server.ldap.LdapProtocolProvider$LdapProtocolHandler] - [/192.168.255.31:4709] initialHandshakeStatus=NEED_UNWRAP
      [08:49:53] DEBUG [org.apache.directory.server.ldap.LdapProtocolProvider$LdapProtocolHandler] - [/192.168.255.31:4709] unwrapHandshake()
      [08:49:53] DEBUG [org.apache.directory.server.ldap.LdapProtocolProvider$LdapProtocolHandler] - [/192.168.255.31:4709] inNetBuffer: java.nio.DirectByteBuffer[pos=0 lim=0 cap=16665]
      [08:49:53] DEBUG [org.apache.directory.server.ldap.LdapProtocolProvider$LdapProtocolHandler] - [/192.168.255.31:4709] appBuffer: java.nio.DirectByteBuffer[pos=0 lim=33330 cap=33330]
      [08:49:53] DEBUG [org.apache.directory.server.ldap.LdapProtocolProvider$LdapProtocolHandler] - [/192.168.255.31:4709] Unwrap res:Status = BUFFER_UNDERFLOW HandshakeStatus = NEED_UNWRAP
      bytesConsumed = 0 bytesProduced = 0

      Well, as said, this is running in chroot, where Apache DS is started as root, but not run as root.
      Further, limited libraries, devices are available.

      As it works fine for some time, I do not really assume this to be an issue ...
      But this is the target configuration, so I have to get it to work like this ...

      If I can assist in any way, please do not hesitate to contact me

      Thank you

        Activity

        Beat Burgener created issue -
        Emmanuel Lecharny made changes -
        Field Original Value New Value
        Fix Version/s 1.0.3 [ 12312395 ]
        Emmanuel Lecharny made changes -
        Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
        Resolution Won't Fix [ 2 ]

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Beat Burgener
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development