Uploaded image for project: 'DeltaSpike'
  1. DeltaSpike
  2. DELTASPIKE-359

Websphere 8.0.x javaassist proxy does not reflect instance value

VotersWatch issueWatchersLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Closed
    • Major
    • Resolution: Won't Fix
    • 0.4
    • 0.4
    • JSF-Module
    • None
    • Websphere 8.0.x, Windows 7

    Description

      I have a strange issue in the ViewConfigResolverProducer where the ViewConfigResolver is always null. When I debug what's happening I can see that the underlying ViewConfigExtension creates a ViewConfigResolver and stores it in an instance variable which is later is returned through getViewConfigResolver. However, the returned value is always null. I've tested this in the Liberty profile where it works so it seems to be isolated to Websphere 8.0.x line. Have you seen anything like this before?

      Regards,
      Hampus

      Attachments

        Issue Links

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            Unassigned Unassigned
            hampe98 Hampus Wingren
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

              Slack

                Issue deployment