CXF
  1. CXF
  2. CXF-3506

Service list page displays no services in unformatted mode

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2.4
    • Fix Version/s: 2.4.1
    • Component/s: None
    • Environment:

      Windows 7, SUSE Linux Enterprise 10 sp2, Tomcat 6.0.18, Jetty 7.2.0.v20101020

    • Estimated Complexity:
      Novice

      Description

      [cxfServletUrll]/services?formatted=false displays message: "No services have been found." While the standard url (without formatted=false query parameter) lists all published services. (The page style changed too, frames disappeared)

        Activity

        Peter Lajko created issue -
        Peter Lajko made changes -
        Field Original Value New Value
        Status Open [ 1 ] Closed [ 6 ]
        Resolution Not A Problem [ 8 ]
        Peter Lajko made changes -
        Resolution Not A Problem [ 8 ]
        Status Closed [ 6 ] Reopened [ 4 ]
        Peter Lajko made changes -
        Comment [ I'm confused, issue reopened. ]
        Peter Lajko made changes -
        Comment [ It was a dependency version problem, project dependencies referenced other version of cxf in the pom.xml. ]
        Freeman Fang made changes -
        Assignee Freeman Fang [ ffang ]
        Freeman Fang made changes -
        Status Reopened [ 4 ] In Progress [ 3 ]
        Freeman Fang made changes -
        Status In Progress [ 3 ] Resolved [ 5 ]
        Fix Version/s 2.4.1 [ 12316354 ]
        Resolution Fixed [ 1 ]
        Daniel Kulp made changes -
        Status Resolved [ 5 ] Closed [ 6 ]

          People

          • Assignee:
            Freeman Fang
            Reporter:
            Peter Lajko
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development