Uploaded image for project: 'CouchDB'
  1. CouchDB
  2. COUCHDB-1711

140-attachment-comp fails on R15B02 and later

    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Closed
    • Major
    • Resolution: Won't Fix
    • 1.3
    • None
    • Test Suite
    • None

    Description

      I'm on Mac OS X 10.8.2 and 10.7.5 1.3.x and master.

      I'm running the following:

      $ git clean -fdx
      $ ./bootstrap
      $ ./configure
      $ make
      $ test/etap/run test/etap/140*.t

      The tests fail with:

      est/etap/140-attachment-comp.t (Wstat: 0 Tests: 76 Failed: 0)
      Parse errors: Bad plan. You planned 85 tests but ran 76.

      The function tha fails is:

      test_create_already_compressed_att_with_invalid_content_encoding(
          DocUri, AttName, AttData, Encoding) ->
          {ok, Code, _Headers, _Body} = test_util:request(
              DocUri ++ "/" ++ AttName,
              [{"Content-Encoding", Encoding}, {"Content-Type", "text/plain"}],
              put,
              AttData),
          etap:is(
              Code,
              415,
              "Couldn't create an already compressed attachment using the "
              "unsupported encoding '" ++ Encoding ++ "'"
          ),
          ok.
      

      It is invoked twice, once with "deflate" as Encoding and once with "compress". The compress one fails.

      I skimmed the Erlang R15B02 release notes, but couldn't find any hints. Any help appreciated.

      I consider this a blocker for 1.3.0.

      Attachments

        Activity

          People

            jan Jan Lehnardt
            jan Jan Lehnardt
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            4 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: