Uploaded image for project: 'Continuum'
  1. Continuum
  2. CONTINUUM-2017

Unable to add build definitions to a template

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.3.1 (Alpha)
    • Fix Version/s: 1.3.1 (Alpha)
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Continuum 1.3.1-SNAPSHOT r725729
      Firefox 3.0.3

      Description

      When adding/editing a Build Definition Template, selecting a build definition and clicking the -> button does nothing.

      It should move the selected build definition from the 'Available' list to the 'Used' list.

      See attached image taken after clicking the -> button.

      The Selenium IDE test on the branch shows the steps to be taken:
      http://svn.apache.org/repos/asf/continuum/branches/continuum-1.2.x/continuum-webapp-test/src/test/selenium-ide/test_build_definition_templates.html

      (Note that this is a failing test demonstrating CONTINUUM-1953. Once the button works, I can update the same test on trunk and see if it still fails.)

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                olamy Olivier Lamy (*$^¨%`£)
                Reporter:
                wsmoak Wendy Smoak
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: