Uploaded image for project: 'CloudStack'
  1. CloudStack
  2. CLOUDSTACK-8583

[Automation]fixing issue related to script test/integration/component/test_stopped_vm.py

Attach filesAttach ScreenshotAdd voteVotersWatch issueWatchersCreate sub-taskLinkCloneUpdate Comment AuthorReplace String in CommentUpdate Comment VisibilityDelete Comments
    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Open
    • Major
    • Resolution: Unresolved
    • 4.5.1
    • 4.5.1
    • marvin
    • Security Level: Public (Anyone can view this level - this is the default.)
    • None

    Description

      Few testcases are failing , fixed it

      Tested
      ================
      Test Deploy Virtual Machine with startVM=true parameter ... === TestName: test_02_deploy_vm_startvm_true | Status : SUCCESS ===
      ok
      Test Deploy Virtual Machine with startVM=false and attach volume already attached to different machine ... === TestName: test_08_deploy_attached_volume | Status : SUCCESS ===
      ok
      Test Deploy Virtual Machine with startVM=false & enabledpassword in ... === TestName: test_deploy_vm_password_enabled | Status : SUCCESS ===
      ok

      ----------------------------------------------------------------------
      Ran 3 tests in 238.682s

      OK

      Attachments

        Activity

          This comment will be Viewable by All Users Viewable by All Users
          Cancel

          People

            prashantkm prashant kumar mishra
            prashantkm prashant kumar mishra

            Dates

              Created:
              Updated:

              Slack

                Issue deployment