CloudStack
  1. CloudStack
  2. CLOUDSTACK-1035

Odd visual behavior when hovering over "Infrastructure" breadcrumb link.

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Invalid
    • Affects Version/s: 4.1.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: UI
    • Security Level: Public (Anyone can view this level - this is the default.)
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Chrome on OSX

      Description

      See screenshot for what I'm seeing.

        Activity

        Hide
        Chip Childers added a comment -

        Based on Pranav's comment, closing as Invalid.

        Show
        Chip Childers added a comment - Based on Pranav's comment, closing as Invalid.
        Hide
        Pranav Saxena added a comment -

        Chip , this is the intended behavior . This hovering functionality was added longtime back by Brian Federle. And it works absolutely fine on Chrome , Firefox , IE etc. Infact , if you open series of breadcrumbs and hover over one of them , this is how you would get to see the highlighted view .

        Thanks,
        Pranav

        Show
        Pranav Saxena added a comment - Chip , this is the intended behavior . This hovering functionality was added longtime back by Brian Federle. And it works absolutely fine on Chrome , Firefox , IE etc. Infact , if you open series of breadcrumbs and hover over one of them , this is how you would get to see the highlighted view . Thanks, Pranav

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Chip Childers
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development