Buildr
  1. Buildr
  2. BUILDR-137

JRuby 1.1.3 and Buildr 1.3.2 don't appear to work (on Windows)

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.3.2
    • Fix Version/s: 1.3.3
    • Component/s: JRuby
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows Vista, Buildr 1.3.2 (via gem install), JRuby 1.1.3, JDK 1.6.0_02

      Description

      This occurs after a fresh install...

      C:\temp>buildr --version
      C:/Program Files/Java/jruby-1.1.3/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `require': no such file to load – dl/import (LoadError)
      from C:/Program Files/Java/jruby-1.1.3/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `require'
      from C:/Program Files/Java/jruby-1.1.3/lib/ruby/gems/1.8/gems/net-ssh-2.0.3/lib/net/ssh/authentication/pageant.rb:1
      from C:/Program Files/Java/jruby-1.1.3/lib/ruby/gems/1.8/gems/net-ssh-2.0.3/lib/net/ssh/authentication/pageant.rb:27:in `require'
      from C:/Program Files/Java/jruby-1.1.3/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `require'
      from C:/Program Files/Java/jruby-1.1.3/lib/ruby/gems/1.8/gems/net-ssh-2.0.3/lib/net/ssh/authentication/agent.rb:6
      from C:/Program Files/Java/jruby-1.1.3/lib/ruby/gems/1.8/gems/net-ssh-2.0.3/lib/net/ssh/authentication/agent.rb:27:in `require'
      from C:/Program Files/Java/jruby-1.1.3/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:27:in `require'
      from C:/Program Files/Java/jruby-1.1.3/lib/ruby/gems/1.8/gems/net-ssh-2.0.3/lib/net/ssh/authentication/key_manager.rb:4
      ... 20 levels...
      from C:/Program Files/Java/jruby-1.1.3/lib/ruby/gems/1.8/gems/buildr-1.3.2-java/bin/buildr:19
      from C:/Program Files/Java/jruby-1.1.3/lib/ruby/gems/1.8/gems/buildr-1.3.2-java/bin/buildr:19:in `load'
      from C:\Program Files\Java\jruby-1.1.3\bin\buildr:19

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Assaf Arkin added a comment -

          Applied fix which works for me (XP, Cygwin, JRuby 1.1.4).

          Show
          Assaf Arkin added a comment - Applied fix which works for me (XP, Cygwin, JRuby 1.1.4).
          Hide
          Assaf Arkin added a comment -

          Is this issue still present in trunk/head?

          Show
          Assaf Arkin added a comment - Is this issue still present in trunk/head?
          Hide
          Assaf Arkin added a comment -

          The problem is actually with Net::SSH, and it will consistently fail whichever version of JRuby you use because it incorrectly detects the platform.

          Any ideas on how we can get it tested so it doesn't break again?

          Show
          Assaf Arkin added a comment - The problem is actually with Net::SSH, and it will consistently fail whichever version of JRuby you use because it incorrectly detects the platform. Any ideas on how we can get it tested so it doesn't break again?
          Hide
          Kelly Harward added a comment -

          Appears to be the same issue as BUILDR-82. Since that issue has been resolved as fixed and the environment in which I am seeing the issue is different than the one described there, I cloned that issue rather than attempting to reopen it.

          Show
          Kelly Harward added a comment - Appears to be the same issue as BUILDR-82 . Since that issue has been resolved as fixed and the environment in which I am seeing the issue is different than the one described there, I cloned that issue rather than attempting to reopen it.

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Kelly Harward
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Development