Uploaded image for project: 'Axis2-C'
  1. Axis2-C
  2. AXIS2C-1397

HTTPS through proxy does not work for WS client

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.6.0
    • Fix Version/s: 1.7.0
    • Component/s: transport/http
    • Labels:
      None
    • Environment:
      I have WS client in windows XP machine

      Description

      I have a web service client using axis2/c installed in a windows XP machine. The client machine is behind a proxy server. The web service provides services that requires use HTTPS/SSL.

      I have set the proxy host and port properly in the configuration file axis2.xml, and in my case no proxy authentication is needed. The HTTPS/SSL setting is also configured in axis2.xml. My web service client is still unable to establish connection with the web server.

      I tested that HTTPS/SSL without proxy server is working fine, I also tested that HTTP (NOT HTTPS) works with proxy server settings.

      Not sure if this is related to the issue JIRA-1312.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                fchou99 Frank Zhou
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: