Axis2-C
  1. Axis2-C
  2. AXIS2C-1361

xpath fails when chile elements are prefixed

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: xml/om
    • Labels:
      None

      Description

      xpath
      Envelope/Header/Topic

      does not work for following

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
      <soapenv:Header xmlns:wsa="http://www.w3.org/2005/08/addressing">
      <aip:Topic xmlns:aip="http://apache.org/aip">synapse/event/test</aip:Topic>
      .....
      .....

      But work for
      <Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
      <Header xmlns:wsa="http://www.w3.org/2005/08/addressing">
      <Topic xmlns:aip="http://apache.org/aip">synapse/event/test</aip:Topic>
      .....
      .....

      1. test_xpath.c
        4 kB
        Dumindu Pallewela

        Activity

        Hide
        Dumindu Pallewela added a comment -

        This seems to work fine. Please look at the attached program.

        Show
        Dumindu Pallewela added a comment - This seems to work fine. Please look at the attached program.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Damitha Kumarage
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:

              Development