Uploaded image for project: 'Axis2'
  1. Axis2
  2. AXIS2-5695

AXIS2 not working if webappWar not exploed

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 1.6.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: deployment
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Tomact 7 Websphere 6 using webd services inside the webapp war
    • Flags:
      Patch

      Description

      When the war is not exploded by the jee webserver (so ran as war unpacked) I get an error at deployment time and no WebServices get deployed.

      I fixed that in org.apache.axis2.deployment.DeploymentEngine.java adding

      axisConfig.setRepository(repoURL); // PHS patch
      after line 337 so resulting code looks like :

      org.apache.axis2.util.Utils. calculateDefaultModuleVersion(axisConfig.getModules(), axisConfig);
      axisConfig.setRepository(repoURL); // PHS patch
      axisConfig.validateSystemPredefinedPhases();

      This works fine for us, and we live now using this patched version.

      But if this could be introduced in the official version, could allow us to avoid patching at each revision.

      regards

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              serenne serenne
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: