Uploaded image for project: 'Axis2'
  1. Axis2
  2. AXIS2-5249

Axis2 1.6.1 generates invalid request when using JAXBRI bindings

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 1.6.1
    • Fix Version/s: 1.7.0
    • Component/s: databinding
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows, Solaris

      Description

      The client generated using JAXBRI bindings creates invalid request XML with version 1.6.1. The same code works with Axis 2 1.5.1 using JAXBRI bindings and Axis 2 1.6.1 using ADB bindings.

      This problem seems to impact several clients for various Web Services. All clients were working fine with Axis 2 1.5.1.

      I will attach WSDL, test client, and code generation commands to this ticket.

        Attachments

        1. build.xml
          2 kB
          Dmitriy
        2. ESubServices.wsdl
          19 kB
          Dmitriy
        3. ESubServices.wsdl
          21 kB
          Dmitriy
        4. ESubTest.java
          1 kB
          Dmitriy

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                veithen Andreas Veithen
                Reporter:
                dmitriyk Dmitriy
              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: