Uploaded image for project: 'Atlas'
  1. Atlas
  2. ATLAS-3574

Searches that include certain characters return no results

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 2.0.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: atlas-core
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Vanilla v2.0.0 install with embedded components (HBase, Solr, embedded Kafka). Sample data has been imported from the Hortonworks Sandbox environment.

      Description

      Searching using certain characters (best guess is those that are regex-meaningful?) fails to return any results when such results do actually exist in the environment.  For example, searching for a qualifiedName that includes a . will not return any results.

      This is true for all of the following attempts at constructing the contains query:

      • est_hive_table1.nam
      • est_hive_table1\.nam
      • "est_hive_table1.nam"
      • "est_hive_table1\.nam"

      The attached screenshots illustrate this behaviour through the web-based UI, but the same can be observed through the search APIs as well.

        Attachments

        1. 2_qualifiedName_ContainsSearch_NoResults.png
          93 kB
          Christopher Grote
        2. 2_qualifiedName_OneInstanceDoesContain.png
          68 kB
          Christopher Grote
        3. 2_qualifiedName_QuerySearch_NoResults.png
          96 kB
          Christopher Grote

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                Unassigned
                Reporter:
                cmgrote Christopher Grote
              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: