Uploaded image for project: 'Atlas'
  1. Atlas
  2. ATLAS-2077

UI Regression : Search using entity and tag filters : filters are not removed on pressing "clear" button

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 1.0.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: atlas-webui
    • Labels:
      None

      Description

      1.Created a hive table.
      2.Searched the hive_table, with type name = hive_table , filter name = table_1. Result table showed the hive_table.
      3.Clicked clear button which cleared the type name . Now made a query : query = table_1.
      4.This search failed with

      {"errorCode":"ATLAS-400-00-029","errorMessage":"EntityFilters specified without Type name"}
      

      5.Same happens with tag filters.

      On clicking clear button , only type name/classification is cleared. entity/tag filters are still present and throws exception on next query. As a user , I had to search for the same typename , remove the filter and then proceed further to not encounter the exception.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                kevalbhatt Keval Bhatt
                Reporter:
                sharmadhas Sharmadha S
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                1 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: