Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Critical
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 2.6.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Broker
    • Labels:
      None

      Description

      Hello,

      We recently performed Artemis reliability test in order to verify if it can guarantee 0 messages loss. Results show, that if the broker is restarted in the process of producing/consuming we lose messages.

      Testing environment: 
      AWS

      Hardware: 

      Broker m5.large 2vCPU / 8GiB
      Producer/Consumer t3.large 2vCPU / 8GiB

      Software:
      OS: CentOS Linux release 7.5.1804 
      Java: Oracle JDK SE 8 Update 192
      Broker: Artemis 2.6.3
      Client: JmsTools

      Default Artemis configuration was used with only modifications in artemis.profile and jolokia-access.xml files.

      The result and project with all required data for issue reproducing may be found on GitHub: https://github.com/veaceslavdoina/messages-brokers-testing

      Discussion on the Mailing list: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/ActiveMQ-and-Artemis-reliability-Messages-lost-tt4744881.html
       

      Thank you!
       
      Slava.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              veaceslavdoina Veaceslav Doina
            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: