Uploaded image for project: 'ActiveMQ .Net'
  1. ActiveMQ .Net
  2. AMQNET-375

Only able to receive first message, then failover seems to happen in an endless loop

    XMLWordPrintableJSON

Details

    • Bug
    • Status: Resolved
    • Critical
    • Resolution: Fixed
    • 1.6.0
    • 1.6.0
    • NMS
    • None

    Description

      I'll attach a test case to show the issue.

      On the console output, I get this:

      Sent message.
      Sent message.
      Sent message.
      Received message.
      AMQ event: Connection was interrupted on the receiver end.
      AMQ event: Connection was resumed on the receiver end.
      AMQ event: Connection was interrupted on the receiver end.
      AMQ event: Connection was resumed on the receiver end.
      AMQ event: Connection was interrupted on the receiver end.
      AMQ event: Connection was resumed on the receiver end.
      AMQ event: Connection was interrupted on the receiver end.
      AMQ event: Connection was resumed on the receiver end.
      AMQ event: Connection was interrupted on the receiver end.
      AMQ event: Connection was resumed on the receiver end.
      ...
      

      Attachments

        1. AMQNET-375.cs
          3 kB
          Frank Gynnild

        Activity

          People

            tabish Timothy A. Bish
            fgynnild Frank Gynnild
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: