ActiveMQ
  1. ActiveMQ
  2. AMQ-3239

Jboss blocked in startup when messages are in the que

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 5.4.2
    • Fix Version/s: 5.9.0
    • Component/s: Connector
    • Labels:
      None
    • Environment:
      • Jboss 5.1.0 GA
      • Activemq 5.4.2

      Description

      Reproducing senario:
      1- Start activemq server
      2- With admin console send a message to testqueue (message is enqueued)
      3- Deploy activemq-ra.rar connector
      4- deploy an ear containing (an mdb to consume the message) and a simple application
      5- start jboss

      Always Jboss startup block after INFO [ra.ActiveMQEndpointWorker] Successfully established connection to broker [tcp://localhost:61616] and can't continue deployment of the ear which contain the mdb consumer

      Is there a specific config to do, to let activemq-ra.rar deployed without trying to send the pending message untill the server starup and that the mdb beying ready to consume it.

        Activity

        No work has yet been logged on this issue.

          People

          • Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Mahmoud maalej
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development