ActiveMQ
  1. ActiveMQ
  2. AMQ-3067

ActiveMQBlobMessage.copy(..) does not copy the name attribute

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 5.3.0, 5.3.1, 5.3.2, 5.4.0, 5.4.1
    • Fix Version/s: 5.5.0
    • Component/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      When using ActiveMQBlobMessage the name attribute is not copied when calling copy(...). As the default of activemq is to copy on send it get lost.

      1. AMQ-3067.diff
        0.6 kB
        Norman Maurer

        Activity

        Transition Time In Source Status Execution Times Last Executer Last Execution Date
        Open Open Resolved Resolved
        4h 9m 1 Gary Tully 02/Dec/10 12:44
        Gary Tully made changes -
        Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
        Fix Version/s 5.5.0 [ 12315626 ]
        Resolution Fixed [ 1 ]
        Hide
        Gary Tully added a comment -

        patch committed in r1041351 - additional test added also which will protect it.
        thanks,
        Gary.

        Show
        Gary Tully added a comment - patch committed in r1041351 - additional test added also which will protect it. thanks, Gary.
        Gary Tully made changes -
        Assignee Gary Tully [ gtully ]
        Norman Maurer made changes -
        Field Original Value New Value
        Attachment AMQ-3067.diff [ 12465115 ]
        Hide
        Norman Maurer added a comment -

        Trivial fix for the issue

        Show
        Norman Maurer added a comment - Trivial fix for the issue
        Norman Maurer created issue -

          People

          • Assignee:
            Gary Tully
            Reporter:
            Norman Maurer
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development