ActiveMQ
  1. ActiveMQ
  2. AMQ-2999

peer transport factory mapping localhost incorrectly to loopback

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 5.3.2, 5.4.0, 5.4.1
    • Fix Version/s: 5.4.2
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Windows XP 32-bit, SUN JDK 1.6 update 21

      Description

      Issue described in the first posting of that thread: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/Problem-with-simple-peer-configuration-my-config-or-AMQ-issue-td3013268.html#a3013268

      Reply from Gary Tully explains the problem: "That looks like a bug in the peer transport factory. I uses localhost:0 as the tcp transport url, but localhost maps to the
      loopback address since 5.3[1] so the connection is refused. The peer transport factory should use the wildcard address, 0.0.0.0"

        Activity

        Jeff Turner made changes -
        Project Import Fri Nov 26 22:32:02 EST 2010 [ 1290828722158 ]
        Gary Tully made changes -
        Resolution Fixed [ 1 ]
        Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
        Fix Version/s 5.5.0 [ 12344 ]
        Gary Tully made changes -
        Field Original Value New Value
        Assignee Gary Tully [ gtully ]
        Petri Riipinen created issue -

          People

          • Assignee:
            Gary Tully
            Reporter:
            Petri Riipinen
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development