Uploaded image for project: 'Ambari'
  1. Ambari
  2. AMBARI-5466

Navbar in GUI missing ClusterName/Backgound Task Link on Sles11

    XMLWordPrintableJSON

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Critical
    • Resolution: Not A Problem
    • Affects Version/s: 1.5.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Environment:

      Sles11sp1

      Description

      Normally we see

      <div class="container main-container">
              <a class="logo" target="_blank" href="http://ambari.apache.org/"></a>
              <a class="brand" title="Apache Ambari" target="_blank" href="http://ambari.apache.org/"></a>
      <script id="metamorph-0-start" type="text/x-placeholder"></script>
              <a class="brand cluster-name" data-bindattr-1911="1911" title="c1" href="javascript:void(null);">
      

      but the script id=metamorph-0-start is completely empty.

      <a class="brand" title="Apache Ambari" target="_blank" href="http://ambari.apache.org/">
                                      <span id="i18n-0"></span>
      </a>
      <script id="metamorph-0-start" type="text/x-placeholder"></script>
      <script id="metamorph-0-end" type="text/x-placeholder"></script>
      

      Logging on and logging back in will sometimes get it to show up but it's inconsitant.

        Attachments

        1. Ambari-NavBar.png
          69 kB
          Michael Harp

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              miharp Michael Harp
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: