Uploaded image for project: 'Ambari'
  1. Ambari
  2. AMBARI-22703

Ambari WorkFlow manager doesn't work on a standalone ambari server with remove cluster configured and oozie has enabled SSL

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 2.5.2
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: ambari-views
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Ambari Version : 2.5.1.0

      ssl enabled oozie and standalone ambari with remote cluster

      Description

      We have a standalone ambari server with remote cluster configured,

      If we configure the workflow manager view of remote cluster with oozie is enabled with SSL . The Page keeps showing loading dialog
      (attached image of configuration and issue)

      It keeps loading as shown in the image

      possible root cause :

      The wfmanager-view.log shows the server pings on port 11000 instead it has to access the port 11443

      28 Dec 2017 09:29:51,821  INFO [ambari-client-thread-25] [WORKFLOW_MANAGER 1.0.0 WF] OozieDelegate:149 - Proxy request for url: [GET] http://host6.example.com:11000/oozie/v1/admin/configuration
      28 Dec 2017 09:29:52,153  INFO [ambari-client-thread-30] [WORKFLOW_MANAGER 1.0.0 WF] OozieDelegate:149 - Proxy request for url: [GET] http://host6.example.com:11000/oozie/v2/jobs?filter=&offset=1&len=15&jobtype=wf
      

        Attachments

        1. remote cluster config.png
          147 kB
          Akhil S Naik
        2. oozie keeps loading.png
          117 kB
          Akhil S Naik

          Activity

            People

            • Assignee:
              venkatasairam.lanka venkat
              Reporter:
              akhilsnaik Akhil S Naik
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: