Accumulo
  1. Accumulo
  2. ACCUMULO-1875

Could not find artifact org.apache.accumulo:accumulo-native:tar.gz:1.7.0-SNAPSHOT

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Invalid
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: build
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Ubuntu 12.04 instance inside VirtualBox.

      Description

      Using Accumulo master, Hadoop 1.2.1 and Zookeeper 3.4.3 I created new virtual machines. The Accumulo compilation failed with this error:

      INFO] Extra Server Utilities ............................ SUCCESS [1.090s]
      [INFO] Assemblies ........................................ FAILURE [0.637s]
      [INFO] Documentation ..................................... SKIPPED
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [INFO] BUILD FAILURE
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [INFO] Total time: 1:50.539s
      [INFO] Finished at: Sun Nov 10 15:55:58 UTC 2013
      [INFO] Final Memory: 60M/435M
      [INFO] ------------------------------------------------------------------------
      [ERROR] Failed to execute goal on project accumulo: Could not resolve dependencies for project org.apache.accumulo:accumulo:pom:1.7.0-SNAPSHOT: Could not find artifact org.apache.accumulo:accumulo-native:tar.gz:1.7.0-SNAPSHOT in apache.snapshots (http://repository.apache.org/snapshots) -> [Help 1]

      This error should be repeatable using https://github.com/medined/Accumulo_Snapshot_By_Vagrant/commits/HADOOP_1_2_1.

        Activity

        Hide
        Christopher Tubbs added a comment -

        When you say "The Accumulo compilation failed", can you please specify the exact maven command you ran?

        Show
        Christopher Tubbs added a comment - When you say "The Accumulo compilation failed", can you please specify the exact maven command you ran?
        Hide
        Billie Rinaldi added a comment -

        There is an issue in the VM setup script. The error disappears when I make it apt-get install maven instead of maven3 and remove the line ln -s /usr/share/maven3/bin/mvn /usr/bin/mvn.

        Show
        Billie Rinaldi added a comment - There is an issue in the VM setup script. The error disappears when I make it apt-get install maven instead of maven3 and remove the line ln -s /usr/share/maven3/bin/mvn /usr/bin/mvn .

          People

          • Assignee:
            Billie Rinaldi
            Reporter:
            David Medinets
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Development