Bug 52039 - Browser mode does not always work
Browser mode does not always work
Status: NEEDINFO
Product: Apache httpd-2
Classification: Unclassified
Component: mod_mbox
2.3.12-beta
All All
: P2 normal (vote)
: ---
Assigned To: Apache HTTPD Bugs Mailing List
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency tree
 
Reported: 2011-10-16 14:02 UTC by Sebb
Modified: 2012-08-19 22:49 UTC (History)
0 users



Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Sebb 2011-10-16 14:02:35 UTC
The mailing list browser mode does not appear to work at all in Opera (11.51/1087/WinXP); Opera always switches to flat view.

It always seems to work in Chrome (14.0.835.202) (at least, I've not found any boxes that don't work)

It does not always work in Firefox (7.0.1) - for some mailboxes - e.g. 

http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/incubator-ooo-dev/201110.mbox/browser

the message list view comes up empty; it is OK when switched to flat view.

Yet an earlier mailbox from the same project:

http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/incubator-ooo-dev/201107.mbox/browser

works OK in Firefox. July is the only one that works for me from that list.
Comment 1 Sebb 2011-10-24 23:01:51 UTC
Something has changed, because Firefox (still using 7.0.1) can now access all the months in browse mode.
Comment 2 Stefan Fritsch 2011-10-26 19:52:03 UTC
The fix for PR 50267 has been installed on mail-archives.apache.org. I am marking this PR as duplicate. If you find another mailbox that still doesn't work, please reopen.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 50267 ***
Comment 3 Sebb 2011-11-02 13:13:30 UTC
Still does not work in Opera.
Comment 4 Stefan Fritsch 2012-04-14 10:26:37 UTC
A load of issues have been fixed now. Can you please test with opera?
Comment 5 Sebb 2012-04-14 12:06:00 UTC
Opera (11.62/WinXP) still switches to thread view.

Fx, Chrome and Opera all appear to work, however there seems to be no difference now in the Browse and Thread views - apart from the fact that the Red header line is repeated (with different alignment) at the bottom of the Thread View, but is missing from the Browse view.
Comment 6 Sebb 2012-04-14 12:15:21 UTC
(In reply to comment #5)
> Opera (11.62/WinXP) still switches to thread view.
> 
> Fx, Chrome and Opera all appear to work, however there seems to be no
> difference now in the Browse and Thread views - apart from the fact that the
> Red header line is repeated (with different alignment) at the bottom of the
> Thread View, but is missing from the Browse view.

The page itself looks the same, but clicking on a message results in different behaviour; browse opens the message over the list.